Etusivu

Tervetuloa Sari Vainion kotisivuille! Pitkään Roomassa elänyt tekstiilisuunnittelija ammentaa suunnitelmissaan Accademia di Costume e di Modan ja taidehistorian opintojaan, joita hänellä on jatkokoulutuksena Taikista. Suunnitelmissä näkyy vaikutteita niin Iznikin kaakeleiden kuin viikinkien taiteen esteettisestä kielestä. Hän on suunnitellut sisustustekstiilejä, laukkuja ja asuja. Vuonna 1995 Sari Vainio palasi Suomeen, jolloin hän perusti oman liikelahjayrityksen, mikä yhdessä yrityksen edustajan kanssa suunnitteli liikelahjatekstiilit kunnioittaen yrityksen graafista ilmettä, lähtökohtana asiakkaan toiveet sekä yritysten Design Managementin. Luovuus on Sari Vainion elämäntapa, mikä ilmenee kaikessa hänen tuotannossa. Ohessa hänen suunnittelemia tekstiilejä, naisten asusteita, liikelahjoja sekä muita töitä. Tutustu niihin oheisissa linkeissä!

Datainfo -solmio
Copyright©Sari Vainio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.